Ons Team

Het Team

Het Opheca-team wordt gecoördineerd door Job Mertens. Achter hem staan twee oud-medewerkers van defensie die, ieder vanuit hun eigen expertise, de effectiviteit van methode in de praktijk ondervonden hebben (zie ‘ons verhaal’).

De trainingen worden uitgevoerd door professionele trainers vanuit een netwerk van oud-defensie medewerkers. Deze trainers zijn betrokken geweest bij het opzetten en door ontwikkelen van  de collegiale ondersteuning binnen de krijgsmacht. Zij hebben ruime ervaring in het geven van de trainingen, zowel binnen krijgsmachtsonderdelen als op de civiele markt.

Lees hier meer over ons verhaal.

 

Ondersteuning wanneer nodig

Ons team biedt uw organisatie de mogelijkheden om zélf het personeel (en eventueel andere betrokkenen) goed op te vangen na een heftige gebeurtenis op de werkvloer. Ons proces is ontworpen om klachten in eerste instantie te voorkomen of te beperken, dan wel deze in een vroeg stadium op te sporen. Indien nodig kan Opheca bemiddelen om deze zorg te bieden via een verkortte wachtlijst. Wij werken hierin samen  met De Velse GGZ / Praktijk voor Psychiatrie.

Aan een ongeluk kan je soms niets doen, aan de gevolgen wel.

Lees hier meer over onze trainingen.

© OPHECA a good companion | Disclaimer | Realisering MISD | Ontwerp Butterfly Grafix