Trainingen
Een assessment, training van twee dagen in gesprekstechniek en risicoanalyse, en ondersteuning achteraf. 

Drie stappen

Tegenwoordig wordt er verwacht dat alles zo snel mogelijk geregeld is. Echter, als er veel op het spel staat is het volgens ons noodzakelijk om voldoende tijd te nemen. Daarom vinden onze trainingen plaats in 3 stappen: een assessment van de beoogde deelnemers aan de training, de training zelf en de ondersteuning achteraf.

De assessment

Veel kan worden geleerd, maar bepaalde kwaliteiten moeten al aanwezig zijn om het verschil te kunnen maken. Om ervoor te zorgen dat de meest geschikten uit uw organisatie, in feite de ‘mentale BHV-er’, worden opgeleid in collegiale ondersteuning vindt van tevoren een assessment plaats. Nadat wij een selectie van personeel hebben ontvangen, zal een van onze trainers hiervoor langskomen.

De training

Onze trainingen worden gegeven over een periode van twee dagen. Hierin leren cursisten hoe zij verschillende gesprekstechnieken kunnen toepassen. Ook wordt hen geleerd hoe een risicoanalyse te maken. Dit doen ze tijdens een gesprek waarmee zij kunnen vaststellen hoe een medewerker een ingrijpende gebeurtenis verwerkt.

Voor de meerderheid van cursisten biedt een training van twee dagen voldoende tijd om te beoordelen of zij alle vereiste vaardigheden hebben geleerd. Heeft een cursist nog niet de juiste bekwaamheid na deze twee dagen, dan zal er geen certificaat worden verstrekt. Wel kan extra tijd voor hen worden genomen om deze vaardigheden toch te leren.

De ondersteuning

Bij onze trainingen hoort ook een jaarlijks assessment. Dit garandeert dat alles wat geleerd is ook geleerd blijft. Hierdoor is het mogelijk om op redelijke wijze een verkortte wachtlijst aan te blijven bieden.

Vragen of interesse?

Indien u vragen of interesse heeft kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

© OPHECA a good companion | Disclaimer | Realisering MISD | Ontwerp Butterfly Grafix